Over ons

Show, Concert & Event Promoter

MB Presents werd opgericht in 2006 en is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in dienstverlening aan de internationale entertainment sector. We hebben een zeer uitgebreide ervaring in de marketing en promotie van internationale topmerken.

Marketing & Media Planning

We hebben de kennis in huis om uw show in België te promoten. Ons adresboek bevat alle belangrijke contacten voor media- en marketingcampagnes. We werken voortdurend met de meeste van hen. Maar in wezen is ons team dat het verschil maakt. Wij worden uw project. Een show doen slagen vereist veel meer dan alleen het creëren van een standaard marketing- en mediacampagne. We benutten elke mogelijke kans en gaan tot het uiterste om van uw evenement een welverdiend succes te maken.

Project Management

We produceren al heel lang shows, evenementen en tentoonstellingen. De ervaring die we opdeden door te werken aan grootschalige producties zoals Cirque du Soleil, Monster Jam, Walking with Dinosaurs, Titanic: The Artifact Exhibition, De Spaanse Rijschool uit Wenen, MAMMA MIA! stellen we graag tot uw dienst om uw productie zo vlot mogelijk te laten verlopen.