Loading Events
  • This event has passed.

2CELLOS – THE SCORE TOUR

2Cellos vertrekken op wereldtournee, de band neemt fans mee naar de film op nieuw album score

2Cellos, het meest elektrische en dynamische instrumentale duo ter wereld, verkennen de wereld van de film voor hun nieuwe Portrait/Sony Music Masterworks album Score, verkrijgbaar vanaf 17 maart 2017.

Ze nemen op hun eigen, revolutionaire manier de meest populaire melodieën onder handen uit klassieke en hedendaagse films en televisieseries. Score zal ondersteund worden door een wereldtournee, die van start gaat in de Verenigde Staten in juli 2017 en die hen op 25 november 2017 naar Brussel brengt.

Sinds ze een wereldwijde sensatie werden met hun unieke videoversie van Michael Jackson’s “Smooth Criminal”, die YouTube omverblies met miljoenen hits in 2011, maakten de Kroatische cellisten Luka Sullic en Stjepan Hauser 3 energieke albums voor Sony Music Masterworks.

“We zijn gek op filmmuziek! Dit album bevat een aantal van onze favoriete muziekstukken van onze favoriete filmcomponisten. Het was een droom die uitkwam toen we die mochten arrangeren voor cello,” zegt Stjepan.

2Cellos is erin geslaagd een unieke eigen stijl te creëren, die de grenzen tussen verschillende muziekgenres doorbreekt, van klassieke en filmmuziek tot pop en rock. Ze maken evenveel indruk wanneer ze Bach en Vivaldivertolken, dan wanneer ze compleet uit de bol gaan. Sulic en Hauser kennen geen grenzen als het aankomt op live optreden. Ze spelen overal ter wereld voor uitverkochte zalen en hebben opgetreden met Sir Elton John, als leden van zijn band en als fel bejubeld voorprogramma.

Dit concert is een co-productie van MB Presents & Gérard Drouot Productions.

November 23 2017

Details

Date: 23 November, 2017
Time: 8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

Zénith Paris – La Villette

30 Avenue Corentin Cariou
Paris, 75019 France

+ Google Map