Loading Events
  • This event has passed.

Monster Jam

Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam op 7 en 8 september 2019 terug naar Antwerpen. Motorfans zitten op het puntje van hun stoel voor deze show met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2014 was Monster Jam voor het laatst te gast in Antwerpen met meer dan 20.000 bezoekers.

Onverwacht en onvergetelijk! In ’s werelds meest iconische locaties, zoals het Sportpaleis, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te duwen.

Monster Jam is één van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke piloten van wereldklasse op gelijke voet behandeld worden en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion bovendien de kans om in real time te stemmen via hun smartphones op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

De Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek bij uitstek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Tickets voor dit topspektakel zijn vanaf nu te koop!

september 07 2019

Details

Start: 7 september, 2019 @ 2:00 pm
Einde: 8 september, 2019 @ 4:00 pm

Locatie

Sportpaleis Antwerpen

Schijnpoortweg 119
Merksem, 2170 Belgium

+ Google Map