Loading Events

Riverdance 25th Anniversary Show

RIVERDANCE

The original just got better

Riverdance komt met 25th Anniversary tour naar Oostende

De iconische Ierse dansshow viert 25 jaar succes met een volledig nieuwe productie

De meest spectaculaire Ierse dansshow komt terug naar Oostende in de lente van 2022. De show viert zijn 25ste verjaardag tijdens het weekend van 2 en 3 april 2022 in Kursaal Oostende. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.riverdance.be.

Producent Moya Doherty en regisseur John McColgan vieren de vijfentwintigste verjaardag met een vernieuwde versie van de show. Bill Whelan won eerder een Grammy Award voor de soundtrack en die werd voor deze editie volledig opnieuw opgenomen.

De nieuwe productie is even krachtig, passioneel en onvergetelijk als het origineel. Het spectaculair podium, de innovatieve belichting en projectie, de schitterende costuums én een nieuwe generatie topdansers komen samen in een versie van Riverdance die helemaal klaar is voor de 21ste eeuw.

De show was al te zien in 47 verschillende landen. Meer dan 30 miljoen theatergangers werden met verstomming geslagen. Het begon in 1994 in het Point Theatre in Dublin tijdens het Eurovisiesongfestival. De show werd gecreëerd om de 4.000 mensen in het publiek en de 300 miljoen tv kijkers te entertainen tijdens de pauze. De grandioze, energieke choreografie verbaasde iedereen en zorgde voor een minutenlange staande ovatie.

Na het songfestival volgden vijf weken uitverkochte shows in het Point Theatre in 1995, gevolgd door jarenlange tournees over de hele wereld. Dit werd heel snel een niet te missen productie.

Riverdance – The 25th Anniversary Tour is te gast in Kursaal Oostende op 2 en 3 april 2022. Tickets vanaf 45 euro zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.riverdance.be.

april 02 2022

Details

Start: 2 april, 2022 @ 3:00 pm
Einde: 3 april, 2022 @ 5:00 pm
Website: Visit Event Website

Locatie

Kursaal Oostende

Monacoplein 1
Oostende, 8400 Belgium

+ Google Map