Loading Events
  • This event has passed.

Star Wars In Concert – Episode IV – A New Hope

Beleef de saga zoals nooit tevoren!

Ontdek de legendarische Star Wars saga, vertoond op een enorm scherm, met de epische soundtrack van John Williams live gebracht door het Nationaal Orkest van België onder leiding van Dirk Brossé

Dit wordt een duizelingwekkende ervaring!

Dit is waar het meer dan 40 jaar geleden allemaal begon. Hier leerden we Luke Skywalker, Prinses Leia, Han Solo, Master Yoda en ook Darth Vader kennen. Beleef het fenomeen op een manier die nooit eerder mogelijk was.

Meer dan 80 muzikanten brengen de weergaloze muziek van John Williams tot leven en dat maakt het geheel nog indrukwekkender. Deze reeks concerten mag geen enkele Star Wars fan missen!

“Star Wars Live in Concert is pure Magic”


A New Hope (8 June 2019)

Star Wars: A New Hope speelt zich af 30 jaar na Star Wars: The Phantom Menace. De Jedi-ridders zijn uitgeroeid en het keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. Een kleine groep rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de ster des doods.

De trouwste dienaar van de Keizer, Darth Vader, krijgt de opdracht de plannen en de locatie van de geheime rebellenbasis te vinden. Prinses Leia (Carrie Fisher), een gevangen genomen rebellenleider, lukt het een noodsignaal te sturen dat wordt opgevangen door een boerenknecht, Luke Skywalker (Mark Hamill). Luke grijpt de kans om de prinses te redden en de rebellen te helpen het Rijk te overwinnen, samen met onvergetelijke medestrijders als de wijze Obi-Wan Kenobi (Alec Guinness), de overmoedige Han Solo (Harrison Ford), de trouwe Chewbacca en de robots R2-D2 en C-3PO.

Juni 08 2019

Details

Date: 8 Juni, 2019
Time: 8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

Palais 12

Avenue de Miramar
Brussels, 1020 Belgium

+ Google Map