Loading Events
  • This event has passed.

Star Wars in Concert – Episode V – The Empire Strikes Back

Beleef de saga zoals nooit tevoren!

Ontdek de legendarische Star Wars saga, vertoond op een enorm scherm, met de epische soundtrack van John Williams live gebracht door het Nationaal Orkest van België onder leiding van Dirk Brossé…
Dit wordt een duizelingwekkende ervaring!

Dit is waar het meer dan 40 jaar geleden allemaal begon. Hier leerden we Luke Skywalker, Prinses Leia, Han Solo, Master Yoda en ook Darth Vader kennen. Beleef het fenomeen op een manier die nooit eerder mogelijk was.

Meer dan 80 muzikanten brengen de weergaloze muziek van John Williams tot leven en dat maakt het geheel nog indrukwekkender. Deze reeks concerten mag geen enkele Star Wars fan missen!

“Star Wars Live in Concert is pure Magic”


The Empire Strikes Back (26 October 2019)

Drie jaar zijn verstreken sinds de vorige film. Luke Skywalker en Han Solo zijn nu officieel lid van de rebellen, die zich ophouden op de ijsplaneet Hoth. Han wordt echter massaal gezocht door premiejagers vanwege zijn schuld aan Jabba de Hutt. Bovendien zint het Galactische Keizerrijk op wraak na de vernietiging van de Death Star, en is een grote zoektocht naar de rebellen gestart. Luke reist naar de mysterieuze planeet Dagobah, waar de wijze Jedi Master Yoda de jonge held de wegen van de Force leert kennen. Er wacht hem een revelatie en een duel op leven en dood met Darth Vader.

 

oktober 26 2019

Details

Date: 26 oktober, 2019
Time: 8:00 pm - 11:00 pm

Locatie

Palais 12

Avenue de Miramar
Brussels, 1020 Belgium

+ Google Map