Loading Events
  • This event has passed.

TORUK – The First Flight

Cirque du Soleil presenteert

TORUK – The First Flight

geschreven en geregisseerd door Michel Lemieux en Victor Pilon

De arenashow van Cirque du Soleil, geïnspireerd op de kaskraker AVATAR van James Cameron, komt naar het Antwerps Sportpaleis van 13 tot en met 17 maart 2019.

De voorstelling voert je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffend live decor. Daar word je meegenomen op een avontuurlijke reis doorheen een nieuwe wereld vol verbeelding, ontdekkingen en eindeloze mogelijkheden.

TORUK – The First Flight brengt op verbazingwekkende wijze hypermoderne visuals, poppenspel en toneelkunst samen op unieke, meeslepende live muziek met filmische accenten. Zo drukt Cirque du Soleil zijn unieke stempel op de fantasiewereld van James Cameron en maakt het de verbinding tussen twee verwante artistieke visies die tot de verbeelding spreken.

Het Verhaal wordt verteld door een “Na’vi verteller” en bevolkt door onvergetelijke personages. De show brengt een fictief verhaal dat zich afspeelt duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de film AVATAR en voordat de mensen ooit voet hadden gezet op Pandora. 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 april om 9 uur via www.cirquedusoleil.com/toruk.

Details

Start: 13 Maart, 2019 @ 8:00 pm
Einde: 16 Maart, 2019 @ 5:00 pm
Website: Visit Event Website