Loading Events
  • This event has passed.

VAN GOGH – The Immersive Experience

Hebt u er ooit al van gedroomd binnen te stappen in een schilderij? Om compleet op te gaan in het werk, zodat de realiteit van de wereld om je heen vervaagt in de nieuwe wereld die de artiest creëerde?

Dat is binnenkort mogelijk!

Je zult deze unieke ervaring kunnen meemaken in de Beurs van Brussel, vanaf 27 september 2018, tijdens Van Gogh – the immersive experience.

Dank zij de meest recente virtuele projectietechnologie zult u ondergedompeld worden in het spectaculaire universum zonder weerga van Vincent Van Gogh. U volgt een parcours dat u het leven van de artiest op een nieuwe manier laat ontdekken: zijn tijd in het klooster en in Arles, de geheimen uit de brieven die hij schreef aan zijn broer en nog veel meer. U maakt een groots klank- en lichtspektakel mee, dat u op sleeptouw neemt aan de hand van de wereldbekende en vertrouwde beelden van Vincent Van Gogh. Dit laat geen mens onberoerd.

Van Gogh: the immersive experience is een 360 graden beleving in het universum van één van de grootste genieën van de vorige eeuw. Een moment dat u niet mag missen!

 

Van Gogh – The immersive Experience
Beurs van Brussel

10 oktober 2018 – 10 maart 2019

Open elke dag behalve op dinsdag.
Tijdens schoolvakanties elke dag open.
Tickets : expovangogh.be – TicketMaster – Fnac

Oktober 10 2018

Details

Start: 10 Oktober, 2018 @ 8:00 am
Einde: Maart 10 @ 7:30 pm
Website: Visit Event Website

Locatie

Bourse Bruxelles / Beurs Brussel

Beursplein
Brussel, 1000 Belgium

+ Google Map