MONSTER JAM® TERUG IN SPORTPALEIS ANTWERPEN

Het meest familievriendelijke motorsportevenement vol actie verovert het Sportpaleis op 23 en 24 maart 2019!

Brussel, 17 september 2019 – Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam op 23 en 24 maart 2019 terug naar Antwerpen. Motorfans zitten op het puntje van hun stoel voor deze show met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2014 was Monster Jam voor het laatst te gast in Antwerpen met meer dan 20.000 bezoekers.

Onverwacht en onvergetelijk! In ’s werelds meest iconische locaties, zoals het Sportpaleis, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te duwen.

Monster Jam is één van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke piloten van wereldklasse op gelijke voet behandeld worden en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion bovendien de kans om in real time te stemmen via hun smartphones op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

De Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek bij uitstek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Tickets voor dit topspektakel zijn vanaf nu te koop!

Kijk voor meer informatie op MonsterJam.be

Over Feld Entertainment: Feld Entertainment® is wereldwijd leider op het gebied van de productie en presentatie van rondreizende liveshows voor de hele familie, vol emotie en onvergetelijke herinneringen. De producties van Feld Entertainment, waaronder Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Disney On Ice, Disney Live!, Marvel Universe LIVE!, Sesame Street Live!, enDreamWorks Trolls The Experience (vanaf najaar 2018), waren al in meer dan 75 landen op 6 continenten te zien.  Kijk voor meer informatie over Feld Entertainment op Feldentertainment.com.