OVO komt naar Antwerpen van 8 tot 11 maart 2018

Cirque du Soleil komt in maart 2018 terug naar Antwerpen met OVO, na de succesvolle Amerikaanse tournee die startte in april 2016. De productie zal te gast zijn in de Lotto Arena met slechts 6 voorstellingen, van 8 tot 11 maart 2018. Deze shows maken deel uit van de Europese tournee die in oktober 2017 van start ging in Zwitserland.

OVO begeesterde al meer dan 5 miljoen mensen sinds de première in Montreal in 2009. Als arenashow begint de show een nieuwe reis met dezelfde spannende productie. Hiermee wil Cirque du Soleil nog meer mensen de kans geven om de show te beleven.

Over de show

OVO is een Cirque du Soleil show voor de hele familie. Het is een onophoudelijke rush van energie en adembenemende acrobatie. Een avontuur in een kleurrijk ecosysteem vol leven, waar insecten werken, eten, kruipen, fladderen, spelen, vechten en op zoek gaan naar liefde. De cast van OVO bestaat uit 50 artiesten uit 14 landen, gespecialiseerd in vele vormen van acrobatie.

Als een mysterieus ei in hun midden verschijnt, kijken de insecten verbaasd en vol nieuwsgierigheid naar dit iconisch object dat symbool staat voor hun leven. Het is liefde op het eerste gezicht als een bizar friemelend insect arriveert in deze drukke gemeenschap en een fantastisch lieveheersbeestje hem in het vizier krijgt. En het gevoel is wederzijds.

Het creatieve team van de wereld van OVO bestaat uit: Artistic Guides Guy Laliberté and Gilles Ste-Croix; Writer, Director and Choreographer Deborah Colker (first female director at Cirque du Soleil); Director of Creation Chantal Tremblay; Set and props Designer Gringo Cardia; Costume Designer Liz Vandal; Composer and Musical Director Berna Ceppas; Lighting Designer Éric Champoux; Sound Designer Jonathan Deans and for the first time at Cirque du Soleil: Rigging and Acrobatic Equipment Designer Fred Gérard; Acrobatic Performance Designer Philippe Aubertin; and Makeup Designer Julie Bégin.

Ticketinformatie

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via www.cirquedusoleil.com/ovo.