Tickets voor STAR WARS Identities: The Exhibition nu in verkoop!

De tentoonstelling STAR WARS™ Identities kondigde eerder de laatste halte van de Europese tournee aan in Brussel. Paleis 2 van Brussels Expo wordt van 2 april tot en met 2 september de thuishaven van deze unieke Star Wars tentoonstelling met niet alleen originele kostuums, rekwisieten en de favoriete personages uit de meeste epische filmreeks ooit, maar ook met een unieke identity quest.

Alle data zaterdag in verkoop!

Bij de lancering van The Last Jedi gingen al de tickets voor de avant-première dagen met groot succes in verkoop. Haast je als je er nog wilt bij zijn, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar! Maar… vanaf 20 januari om 9 uur zijn de tickets voor alle data beschikbaar via www.starwarsidentities.be.

Al veertig jaar volgt publiek over de hele wereld het leven van Luke en Anakin Skywalker, de Jedi helden uit een galaxy far, far away. De verhalen blijven ongetwijfeld nog vele generaties boeien, zeker nu er nog nieuwe films uitkomen. En nu komt met STAR WARS Identities een spannende tentoonstelling naar ons eigen sterrenstelsel. Het is een vernieuwende moderne expo, waarin we de onvergetelijke personages uit de Star Wars saga op een compleet nieuwe manier opnieuw leren kennen. De bezoekers krijgen zelfs de kans om deel uit te maken van het Star Wars universum.

Praktische informatie en ticketverkoop

STAR WARS Identities zal te zien zijn in Paleis 2 van Brussels Expo van 2 april tot en met 2 september 2018. De ticketverkoop start op 20 januari 2018.

Een audiotour en een RFID-polsband zijn onderdeel van het tentoonstellingsbezoek. De audiotour leidt de bezoeker door de tentoonstelling en door middel van de RFID-polsband creëert de bezoeker zijn eigen unieke Star Wars personage.

Voor alle verdere info, surf naar www.starwarsidentities.be.