Eindelijk terug in België – WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR

Dit jaar zullen de dinosaurussen opnieuw heersen over België… met de terugkeer van WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR, gebaseerd op de succesvolle BBC-televisiereeks.

Na voorstellingen in 250 steden en meer dan 9 miljoen toeschouwers start op 20 juli 2018 een gloednieuwe wereldtournee in Newcastle. Van 7 tot 9 december komt WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR terug naar Brussel!

Dit verbazingwekkende en majestueuze spektakel neemt u mee 200 miljoen jaar terug in de tijd, naar een vergeten wereld, waar u getuige zult zijn van de terugkeer van de grootste wezens die ooit onze aarde bevolkten.

De geschiedenis van onze aarde toont zich in het splitsen van de continenten en de overgang tussen de dorre woestijnen van het Trias naar de weelderige groene prairies van het Jura. De oceanen vormen zich, vulkanen barsten uit, een bos vat vuur… alles leidend naar de impact van een massieve komeet die op de aarde neerstort en het uitsterven van de dinosaurussen in een stroomversnelling brengt.

Deze productie kostte meer dan 20 miljoen dollar en gaat prat op de meest geavanceerde podiumtechnologie. De dinosaurussen in de show ondergingen ook spectaculaire en kleurrijke veranderingen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen, waaronder de veren die sommige soorten waarschijnlijk hadden.

Dit alles maakt van deze show het grootse dinosaurusspektakel ter wereld.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR combineert het vakmanschap en het talent van meer dan 50 ingenieurs, bouwers, huidenmakers, artiesten, schilders en experten in animatronics. Samen creëerden ze de wereldberoemde hyperrealistische adembenemende creaturen, waaronder de Stegosaurus, de raptors en de verschrikkelijke Tyrannosaurus Rex! De grootste van allemaal is de Brachiosaurus, die maar liefst 11 meter hoog en 17 meter lang is!

Zie ze stappen, hoor ze brullen en wees getuige van hun strijd om te overleven en te overheersen. Van de structuur van hun huid tot de flikkering in hun ogen, zal het quasi cinematografische realisme alle twijfel bij u wegnemen: de dinosaurussen zijn daadwerkelijk terug onder ons!

Dit is uw laatste kans om de grootste dinoshow ter wereld te zien!

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR is een absoluut niet te missen totaalspektakel voor de hele familie. Bestel snel tickets… voor ze uitgestorven zijn!

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR is te zien in het Nederlands in Paleis 5 van Brussels Expo op 8 en 9 december. Info en tickets : www.dinosaurlive.com.