Loading Events

Corteo – Cirque du Soleil

Omwille van de huidige gezondheidscrisis, moest Cirque du Soleil de voorstellingen van Corteo, voorzien van 12 tot 22 maart 2020, uitstellen. Het spektakel zal plaats vinden in de Lotto Arena van 17 tot 27 juni 2021. Alle aangekochte tickets voor de voorstellingen van CORTEO in Antwerpen blijven geldig. Iedereen die tickets heeft voor de shows van maart 2020 zal gecontacteerd worden door hun verkooppunt en alle praktische details ontvangen. We houden eraan jullie te danken voor jullie geduld en begrip.

Corteo, de meest magische van alle arena producties van Cirque du Soleil trekt binnenkort door Europa! Tijdens deze tournee doet Corteo twee keer België aan: van 21 tot 24 november 2019 in Vorst Nationaal en van 13 tot 22 maart 2020 in de Lotto Arena . Deze unieke productie werd geregisseerd door Daniele Finzi Pasca en ging in première in de Big Top in april 2005. Sindsdien betoverde de show meer dan 8 miljoen mensen in 19 landen op 4 continenten.

Corteo speelt zich af in de fantasie van een clown. Het is een vrolijke parade die de passie van de acteur combineert met de elegantie en de kracht van de acrobaat. Het publiek beleeft een ongeziene theatrale, feestelijke processie vol plezier, humor en spontaniteit in een mysterieuze plek ergens tussen hemel en aarde.

juni 17 2021

Details

Start: juni 17
Einde: juni 27

Locatie

Lotto Arena

Antwerp,