Loading Events

Inside Dalí

Een wereldpremière in Waagnatie, Antwerpen vanaf 10 juli 2021.

Inside Dalí is een multi-sensoriële ervaring op de grens tussen verbeelding en realiteit. De bezoeker reist naar een imaginair universum vol dromen en herontdekt het leven van een van de grootste schilders van de 20ste eeuw en tevens een boegbeeld van het surrealisme: Salvador Dalí.

Inside Dalí werd ontwikkeld ​​met de steun van de Stichting GALA SALVADOR DALÍ. Het is een fascinerende artistieke en multimediale creatie die draait om het leven van Salvador Dalí.

Vanaf 10 juli zullen we voor het eerst deze wereldcreatie ontdekken, die technologische spitstechnologie, beeldmateriaal, echte objecten, illusies en toespelingen zal vermengen. En dat alles gebeurt in symbiose rond het unieke universum van de Catalaanse kunstenaar.

In het hart van de tentoonstelling bevindt zich een 360° multimediaruimte van bijna 1000 m2 (de grootste van Europa!). Hier wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van het genie in een complete en ‘Dalische’ onderdompeling van meer dan 35 minuten: een erg emotioneel moment dat het publiek zal beroeren als nooit tevoren.

Bedacht, gecreëerd en geproduceerd door de Crossmedia-groep onder leiding van Monogrid (Florence) en gepresenteerd in België door MB Presents en Tempora, brengt Inside Dalí experten samen op het vlak van de creatie en de promotie van immersieve tentoonstellingen.

Afspraak op 10 juli in Waagnatie in Antwerpen voor de opening van dit buitengewone project waarvan we de wereldpremière mogen organiseren in België. Tickets zijn verkrijgbaar via www.daliexpo.be.

juli 10 2021

Details

Start: juli 10 @ 8:00 am
Einde: augustus 30 @ 5:00 pm
Website: Visit Event Website