Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
Brel! The Show

Brel! The Show

Menu
Brel! The Show

Waar & wanneer

  • 9, 10, 11 & 12 MEI 2024
  • BRUSSEL, LUIK

Ontworpen en geregisseerd door Gil Marsalla uit Nice en uitgevoerd door de Belg Olivier Laurent, heeft dit eerbetoon aan de grote Jacques Brel al de hele wereld veroverd.

Velen noemen hem een quasi reïncarnatie. Op het podium imiteert Olivier Laurent Brel niet, hij is Brel. Hij laat de teksten van zijn grootste successen herleven alsof zijn leven ervan afhangt. Met dit concert, al honderden keren gespeeld voor enthousiaste en vaak ontroerde toeschouwers in Parijs, Montreal, New York, Stockholm, Beiroet, Londen en Dubai, brengt de artiest met zijn stem, woede, ironie en tederheid een meesterlijke hommage aan de grootste Franstalige zanger die België heeft gekend.

Ondersteund door vier uitzonderlijke muzikanten, geeft Olivier zich volledig over aan het razende ritme van "La Valse À Mille Temps", belichaamt hij met vuur en elegantie "Ces Gens-Là", "Les Vieux" of "Les Bigotes". Hij laat ons ook "Voir Un Ami Pleurer" herontdekken, afkomstig van het album "Les Marquises", dat Jacques Brel, getroffen door ziekte, nooit op het podium kon brengen.

Brel! The Show biedt een grote dosis poëzie en is een ware prestatie. Kippenvel gegarandeerd!

Brel! The Show is te zien in The Viage in Brussel op 9, 10 & 11 mei 2024 en in Le Forum de Liège op 12 mei 2024.

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets