Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
DIRTY DANCING IN CONCERT

DIRTY DANCING IN CONCERT

Menu
DIRTY DANCING IN CONCERT

Waar & wanneer

  • 9 & 10 MEI 2024
  • OOSTENDE

DE DIRTY DANCING IN CONCERT WORLD TOUR KOMT NAAR OOSTENDE.

Een wereldwijde live filmconcerttour van de film- en hitklassieker. 

Herbeleef het tijdloze liefdesverhaal van Baby en Johnny. De iconische film wordt op een groot bioscoopscherm geprojecteerd met een band en zangers live op het podium. Met een soundtrack die een generatie definieerde, belooft Dirty Dancing in Concert de klassieker uit de jaren 80 op spectaculaire wijze nieuw leven in te blazen!

Het publiek dat Dirty Dancing in Concert bijwoont, beleeft de hitfilm op een unieke en onvergetelijke manier. Een volledige vertoning van de digitaal geremasterde film vindt plaats, terwijl een band en zangers de nummers live uitvoeren, synchroon met de film. Blijf zeker ook voor de afterparty en zing en dans mee met de band op je favoriete Dirty Dancing nummers.

Dirty Dancing in Concert doet tijdens de Europese toer van 2024 ook Oostende aan. De film biedt fans een nieuwe manier om zich onder te dompelen in de wereld van Dirty Dancing, terwijl ze de klassieker vieren die ze kennen en waar ze van houden. 

Baby Houseman (Jennifer Grey) en haar familie gaan in de zomer van 1963 op vakantie naar het prachtige resort Kellerman’s Mountain House in de Catskills. Geïntrigeerd door de dansinstructeur van het team, Johnny Castle (Patrick Swayze), en hun totaal verschillende levensstijl dan die van anderen, leert Baby dansen terwijl ze de tijd van haar leven heeft en verliefd wordt. Het wordt een zomer die ze nooit zal vergeten.

 

Belgische showdata voor Dirty Dancing in Concert

- 9 & 10 mei 2024 - Kursaal, Oostende

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets