Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
NOMAD
Menu
NOMAD

Waar & wanneer

  • JUNI & SEPT 2024
  • ANTWERPEN, BRUSSEL

SIDI LARBI CHERKAOUI /EASTMAN

NOMAD

Ten gevolge van de sluiting van het Koninklijk Circus omwille van werkzaamheden, zijn we genoodzaakt de voorstellingen van NOMAD van Sidi Larbi Cherkaoui uit te stellen tot september 2024. Alle tickethouders werden reeds op de hoogte gebracht door Ticketmaster. Afspraak van 26 tot 29 september 2024 in het Koninklijk Circus te Brussel!

In NOMAD verweeft Sidi Larbi Cherkaoui levende en levenloze elementen uit de woestijn. De voorstelling toont de weerbaarheid en het aanpassingsvermogen van wezens die gedijen in de meest extreme omstandigheden; de prachtige vergankelijkheid van zandduinen en woestijnwinden die in een oogwenk veranderen van richting, vorm en snelheid; de intense fysieke en emotionele dorst, het verlangen naar water en veiligheid, en naar vertroosting, dat zowel dierlijke handelingen als de menselijke zoektocht naar spiritualiteit aanstuurt. En bovenal, de geest van samenhorigheid, van vriendschap en symbiose, de sleutel tot overleven en evolueren in een dorre wereld waarin je alleen niet kunt overleven.

NOMAD van Sidi Larbi Cherkaoui is te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen op 7, 8 & 9 juni 2024 en in het Koninklijk Circus in Brussel op 26, 27, 28 & 29 september 2024.

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets