Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
PIAF! THE SHOW

PIAF! THE SHOW

Menu
PIAF! THE SHOW

Waar & wanneer

  • 10 februari 2024
  • Stadsschouwburg Anvers

60 jaar na het overlijden van een van de grootste Franstalige sterren ooit, schittert de internationaal gerenommeerde Nathalie Lermitte in "PIAF! The Show"

Met meer dan 600 optredens in meer dan 50 landen en een miljoen verkochte tickets, is PIAF! The Show wereldwijd de meest succesvolle Franstalige productie sinds 2015!

Bedacht en geregisseerd door Gil Marsalla, wordt PIAF! The Show unaniem beschouwd als "... de mooiste hulde die ooit is geproduceerd over Edith Piafs carrière..." door haar naaste vrienden, zoals haar privésecretaris Ginou Richer, haar vriendin Germaine Ricord en bovenal door Charles Dumont en Charles Aznavour.

In 2017 kreeg PIAF! The Show de ultieme bekroning met een uitverkocht concert in Carnegie Hall in New York en in de Olympia in Parijs, met de uitzonderlijke medewerking van Charles Dumont.

In twee delen van 45 minuten vertelt PIAF! The Show het verhaal van de carrière van zangeres EDITH PIAF aan de hand van haar onvergetelijke liedjes in een originele scenografie met projecties van beelden van Edith Piaf die nooit eerder zijn vertoond.

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background