Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
Riverdance

Riverdance

Menu
Riverdance

Waar & wanneer

  • 30 OKT > 3 NOV 2024
  • Hasselt, Brussel, Antwerpen, Marche-en-Famenne

Riverdance, het originele podiumfenomeen, blijft universeel furore maken vanwege de Grammy Award-winnende muziek met daarbij de zinderende energie en passie van Ierse en internationale dansen.

De betoverende soundtrack van Riverdance werd heropgenomen door componist Bill Whelan, terwijl producer Moya Doherty en regisseur John McColgan de baanbrekende show volledig opnieuw vormgaven met innovatieve en spectaculaire licht-, video-, podium- en kostuumontwerpen.

Riverdance introduceert een nieuwe generatie uitzonderlijk getalenteerde dansers en muzikanten, wereldwijd geprezen als de beste professionals binnen hun kunstvorm. Toeschouwers van alle leeftijden genieten van de pittigheid, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance en de buitengewone kracht en gratie van de artiesten.

Riverdance begon aan zijn parcours als intervalact op het Eurovisie Songfestival, voor televisie geproduceerd door Moya Doherty. Dit opwindende en vernieuwende dansstuk van zeven minuten werd vervolgens omgevormd tot een avondvullende show door producer Moya Doherty, componist Bill Whelan en regisseur John McColgan. Door de versmelting van Ierse en internationale muziek en dans brak de show alle kassarecords tijdens de wereldpremière in Dublin en toen ze naar Londen en New York City verhuisde, waren de reacties ongeëvenaard. Na bijna drie decennia lang te entertainen over de hele wereld, blijft Riverdance theaters vullen in heel Europa, Noord-Amerika, Oceanië, Azië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika.

Afspraak van 30 oktober tot 3 november in Hasselt, Brussel, Antwerpen & Marche-en-Famenne!

  • 30/10 Trixxo - Hasselt - 8pm show
  • 31/10 Vorst Nationaal - Brussel - 8pm show
  • 01/11 Lotto Arena - Antwerpen - 8pm show
  • 02/11 Wex - Marche-en-Famenne - 8pm show
  • 03/11 Vorst Nationaal - Brussel - 6pm show

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets