Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
Simon & Garfunkel story

Simon & Garfunkel story

Menu
Simon & Garfunkel story

Waar & wanneer

  • 12 > 17 MAART 2024
  • Théâtre du Gymnase, Parijs

Na UITVERKOCHTE concerten in het Londense West End, een wereldwijde tournee en staande ovaties bij elke voorstelling, blijft The Simon & Garfunkel Story het publiek over de hele wereld verbazen. Als momenteel de grootste en meest succesvolle theaterproductie die het leven en de carrière van folk/rocksensatie Simon and Garfunkel viert, moet je deze internationale sensatie gezien hebben.

Dankzij een cast van getalenteerde West End acteur-muzikanten, voert elk optreden het publiek terug naar de groovy tijden van de jaren zestig. Het vertelt het verhaal van zowel Paul Simon als Art Garfunkel startend vanaf hun bescheiden begin als het rock-'n-rollduo 'Tom and Jerry'. Via hun enorme succes en dramatische splitsing eindigt het met een verbluffende imitatie van hun hernieuwde samenwerking voor het weergaloze concert van Central Park in 1981.

Met behulp van een enorm projectiescherm toont de show foto's en filmbeelden uit de jaren 60, terwijl een volledige live band al hun succesnummers ten gehore brengt. Zing mee met Mrs. Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Sound of Silence en nog zoveel meer hits!

Elk optreden, van Sydney tot Seattle sloot af met een staande ovatie. Zo’n onvergetelijke avond wil je echt niet missen!

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets