Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
Studio Ghibli In Concert

Studio Ghibli In Concert

Menu
Studio Ghibli In Concert

Waar & wanneer

  • 13 & 14 NOV, 9 MAART
  • Antwerpen, Gent & Brussel

Beleef de betoverende werelden van Studio Ghibli tijdens een uitzonderlijk concert gewijd aan de muziek van de films, van de meesterlijke hand Joe Hisaishi, de vaste componist van de meest iconische animatiefilms van de studio. 

Al meer dan drie decennia hebben de films van Studio Ghibli, onder de artistieke leiding van Hayao Miyazaki en Isao Takahata, miljoenen kijkers op sleeptouw genomen naar fantasiewerelden waar droom en werkelijkheid, poëzie en avontuur samenkomen. De muziek van Joe Hisaishi, met zijn betoverende melodieën en majestueuze orkestraties, heeft altijd een essentiële rol gespeeld in de magie van de tijdloze films. 

Tijdens dit hommageconcert laten we ons meevoeren door de nostalgische en ontroerende klanken van "My Neighbour Totoro", de lyrische hoogten van "Spirited Away", de epische ritmes van "Princess Mononoke" en nog veel meer. Elke noot, elk arrangement is een deur naar de verbeelding en laat je de meest memorabele scènes van deze meesterwerken van de animatiefilm opnieuw beleven. 

Het groot symfonisch orkest European Philharmonia zal de composities van Joe Hisaishi nauwgezet uitvoeren onder leiding van Walter Proost. Je zal alle diepte en rijkdom van de muziek kunnen ontdekken. 

Reserveer nu je tickets en bereid je voor op een muzikale reis naar de wonderlijke werelden van Studio Ghibli. 

Dit is een onofficieel tribute concert zonder de aanwezigheid van componist Joe Hisaishi. 

  • 13.11. 2024 - Stadsschouwburg, Antwerpen 
  • 14.11.2024 - Capitole Gent 
  • 09.03.2025 - 15uur - Koninklijk Circus, Brussel
  • 09.03.2025 - 20uur - Koninklijk Circus, Brussel - SOLD OUT

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets