Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
Tim Burton's Labyrinth

Tim Burton's Labyrinth

Menu
Tim Burton's Labyrinth

Waar & wanneer

  • Tot 4 februari !
  • Tour & Taxis, Brussel

Betreed vanaf 20 oktober 2023 het betoverende Labyrinth van Tim Burton in Brussel en ervaar zijn creatieve universum..De expositie, een originele creatie van LETSGO in samenwerking met Tim Burton, volgt het pad van de regisseur door zijn diverse projecten aan de hand van authentieke tekeningen en ontwerpen.

Na succesvolle uitverkochte edities in Madrid en Parijs met meer dan 500.000 bezoekers, opent Tour & Taxis in Brussel vanaf 20 oktober 2023 de deuren voor Tim Burton's Labyrinth. Het labyrint is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Tim Burton, zijn team en het Spaanse productiebedrijf LETSGO, met als voornaamste doel een magische ervaring te bieden die voor elke bezoeker uniek is.

Zoals de naam al suggereert, omvat de beleving een intrigerend labyrint dat uitnodigt om een eigen weg te banen en te verdwalen in een ontdekkingstocht. Tim Burton heeft het treffend omschreven als een "fantastische kermis". Deze opmerkelijke reis voert je door het creatieve universum van de regisseur, producent, schrijver en kunstenaar. De expositie neemt je mee naar het duistere en magische bos van “The Corpse’s Bride”, laat je de kleurrijke personages herontdekken uit “Edward Scissorhands”, “Charlie and the Chocolate Factory”, en “Beetlejuice”, en dompelt je onder in de buitengewone werelden van “Alice in Wonderland” en “The Nightmare Before Christmas”.

Langs de route zijn er naast de originele werken ook levensgrote personages, decors, kostuums, teksten en animaties. Elke kamer onthult een ander thema, waarbij de bezoekers zelf hun pad kunnen kiezen en bepalen.

De deuren gaan open vanaf vrijdag 20 oktober in Shed 3, Tour & Taxis, Brussel. Tickets zijn vanaf 30 augustus beschikbaar. Je kan je nu al inschrijven op de wachtlijst!

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets