Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
DREAMBOYS VERLEIDEN CELINE VAN OUYTSEL IN TV SHOW

DREAMBOYS VERLEIDEN CELINE VAN OUYTSEL IN TV SHOW

Menu
DREAMBOYS VERLEIDEN CELINE VAN OUYTSEL IN TV SHOW
  • 13 Oct 2023
  • 1 min leestijd

Verrassingen en charme aan De Tafel van Gert gisterenavond! De iconische Dreamboys, bekend van de befaamde Britse glamourshow 'No Strings Attached', wisten Celine Van Ouytsel te verleiden met hun charmes. In een speelse en flirterige sfeer gaven ze haar bovendien een dansworkshop, waarmee ze de spanning en het plezier van hun unieke voorstellingen deelden.

Met hun Europese debuut van 'No Strings Attached' tour die vandaag start in Capitole in Gent, namen de Dreamboys de gelegenheid om hun kunsten te tonen en gaven ze een voorproefje van wat het publiek kan verwachten. Sinds hun oprichting in 1986 staan de Dreamboys symbool voor stijl, klasse en charisma in de wereld van mannelijk entertainment.

Met meer dan 600 shows per jaar, zijn ze één van de meest gevierde mannelijke striptease shows in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk.

De Dreamboys zijn er trots op een inclusieve showervaring te bieden voor iedereen. Of je nu 18 of 100 jaar bent, de Dreamboys zijn er voor alle lagen van de bevolking.

Voor wie zelf de charme en verleiding van de Dreamboys wil ervaren, klik hieronder!

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets