Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
KURIOS - Cabinet of Curiosities - komt naar België

KURIOS - Cabinet of Curiosities - komt naar België

Menu
KURIOS - Cabinet of Curiosities - komt naar België
  • 07 Mar 2023
  • 2 min leestijd

Na een recordbrekende Europese première in de Londense Royal Albert Hall, kondigt Cirque du Soleil de komst naar België aan van KURIOS – Cabinet of Curiosities

Eerste grote tentshow in België in zes jaar 

Knokke-Heist – 27 juli tot 27 augustus 2023

Brussels Expo – vanaf 7 september 2023

Tickets exclusief te koop voor leden van Cirque Club vanaf 7 maart (gratis inschrijving)Algemene verkoop start op 10 maart om 10 uur.

Brussel (7 maart 2023) - Cirque du Soleil brengt zijn indrukwekkende steampunkspektakel KURIOS voor de allereerste keer naar België. Zes jaar is het geleden dat de ‘Grand Chapiteau’ – de Grote Tent – nog eens oprees in ons land. In juli reist het internationale gezelschap met KURIOS naar Knokke, in september is Brussel aan de beurt. 

KURIOS is een duizelingwekkende ontsnapping aan de werkelijkheid. Het is een verbluffend spektakel, dat een feestelijk, op steampunk geïnspireerd universum onthult en waar het onverwachte achter elke hoek schuilt. Toeschouwers kunnen zich verwachten aan een mix van halsbrekende acrobatie met een verfrissend vleugje poëzie, schitterende muziek én de nodige humor.

De algemene ticketverkoop start op vrijdag 10 maart om 11.00 u. Club Cirque-leden kunnen al exclusief tickets  bemachtigen vanaf vandaag om 11.11 u. 

ONTSNAP AAN DE REALITEIT MET DIT DOOR STEAMPUNK GEÏNSPIREERD SPEKTAKEL 

KURIOS speelt zich af In een alternatief maar vertrouwd verleden, in het mechanische lab van een Vorser die ervan overtuigd is dat er een verborgen, onzichtbare wereld bestaat - een plaats waar de gekste ideeën en de grootste dromen wachten. Zodra de Vorser erin slaagt de deur naar deze wereld van wonderen te openen, komt de tijd volledig tot stilstand en valt een opgewekte cast van buitenaardse personages zijn curiosakast binnen, waardoor zijn geïmproviseerde creaties één voor één tot leven komen. Terwijl het zichtbare onzichtbaar wordt en de perspectieven veranderen, barst KURIOS uit in een feest van kracht en verbeelding.

Sinds de wereldpremière in 2014 in Montréal werd KURIOS al meer dan 2.000 keer opgevoerd in 30 steden. Meer dan 4,5 miljoen toeschouwers bewonderden het spektakel. Aan de productie nemen 50 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 17 landen deel. Deze cast wordt ondersteund door 122 technici en medewerkers uit 27 landen. 

OFFICIËLE PARTNERSCirque du Soleil dankt zijn officiële partners Air Canada en SAP.

TICKETS 

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 10 maart om 10 uur via cirquedusoleil.com/kurios.

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets