Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
Lanterna Magica RTL Winter Lights

Lanterna Magica RTL Winter Lights

Menu
  • 25 Jun 2024
  • 2 min leestijd

Een winterwonder beleving aan het Kasteel van Terhulpen 

Ontdek de gezellige, winterse eindejaarssfeer in het hart van een feeëriek bos, een prachtig universum vol licht en muziek, mysterieuze schaduwen en bijzondere creaturen. Laat je smaakpapillen verleiden in de unieke setting van een kasteel. Kortom: geniet van de nieuwste creatie van LANTERNA MAGICA, een magnifieke lichtparcours en winters etentje op het domein van het Kasteel Terhulpen.

Een nieuw concept en een langere periode 

Welkom bij LANTERNA MAGICA, Winter Lights! Dit jaar brengt LANTERNA MAGICA voor jou de warme en gezellige wintersfeer van de feestdagen naar het bos. De wandeling leidt je tussen de bomen en langs het kasteel in een symfonie van muziek en lichtjes, omhuld door de magie van kerstmis. 

De winter treedt dit jaar vroeg in! Van 22 november 2024 tot 26 januari 2025 transformeert het domein van het Kasteel van Terhulpen in een idyllisch feel-good spektakel met unieke lichtinstallaties. Het nieuwe parcours voor jong en oud dompelt je onder in een droomwereld waar elk hoekje en gaatje een nieuwe verlichte verrassing onthult. Fonkelende lichteffecten en fantastische projecties nemen je mee in de winterse wereld van een perfecte kerst. 

Nieuw: Diner in het Kasteel! 

Niet alleen het bos, ook het kasteel zelf versmelt dit jaar in de magische sfeer. LANTERNA MAGICA, Winter Lights nodigt jong en oud uit voor een culinaire beleving in de majestueuze setting van het Kasteel van Terhulpen. Verwen jezelf en je geliefden in de eindejaarsperiode met een glorieus Diner in het Kasteel, een verheven culinaire ervaring in dit iconische kasteel van Waals-Brabant! 

Grijp deze unieke kans om de winterse magie als nooit tevoren te ervaren. Laat je betoveren door het licht en de schoonheid van Winter Lights in en rond het Kasteel van Terhulpen.

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets