Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
NOMAD KOMT TERUG IN ANTWERP EN BRUSSEL

NOMAD KOMT TERUG IN ANTWERP EN BRUSSEL

Menu
NOMAD KOMT TERUG IN ANTWERP EN BRUSSEL
  • 28 Sep 2023
  • 1 min leestijd

SIDI LARBI CHERKAOUI /EASTMAN

NOMAD

Na het ongelofelijke succes in het Koninklijk Circus in Brussel in september, komt Sidi Larbi Cherkaoui terug met NOMAD voor 4 exclusieve voorstellingen in Antwerpen en Brussel.

In NOMAD verweeft Sidi Larbi Cherkaoui levende en levenloze elementen uit de woestijn. De voorstelling toont de weerbaarheid en het aanpassingsvermogen van wezens die gedijen in de meest extreme omstandigheden; de prachtige vergankelijkheid van zandduinen en woestijnwinden die in een oogwenk veranderen van richting, vorm en snelheid; de intense fysieke en emotionele dorst, het verlangen naar water en veiligheid, en naar vertroosting, dat zowel dierlijke handelingen als de menselijke zoektocht naar spiritualiteit aanstuurt. En bovenal, de geest van samenhorigheid, van vriendschap en symbiose, de sleutel tot overleven en evolueren in een dorre wereld waarin je alleen niet kunt overleven.

NOMAD van Sidi Larbi Cherkaoui is te zien in de Stadsschouwburg in Antwerp op 7,8 juni 2024 en in het Koninklijk Circus in Brussel op 14, 15 juni 2024.

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets