Deze website gebruikt cookies. Lees meer

Ok
Machiavel

Machiavel

Menu
Machiavel

Waar & wanneer

  • 10 november 2024
  • Wex, Marche-en-Famenne

MACHIAVEL sluit hun "PHOENIX TOUR" af met een allerlaatste concert op 10 november 2024 in Wex in Marche-en-Famenne! 

Net als de mythische vogel is Machiavel uit de as herrezen om “Phoenix” te presenteren, hun 13e studio-album. 

Na de zeer ontroerende "The Early Years tour" van 2019, gehouden als eerbetoon aan Mario Guccio, die in januari 2018 overleed, besloten Marc Ysaye, Roland De Greef, Hervé Borbé en Christophe Pons, meer verbonden dan ooit, om nieuwe nummers te componeren. De vraag over wie de zang voor zijn partij zou nemen stelde zich al snel en ze dachten aan Kevin Cools, zanger van de groep Feel. Zijn stem en persoonlijkheid waren Mario ter ore gekomen en hij noemde hem zijn "geestelijke zoon". Na een paar geslaagde pogingen werd Kevin door iedereen geadopteerd, omdat hij de perfecte belichaming was van de "Machiavellistische" geest. 

"Phoenix" is het resultaat van Kevins komst bij de band, de onverbrekelijke vriendschap tussen de muzikanten en hun onwrikbare verlangen om samen muziek te maken en weer op pad te kunnen gaan! Zoals gewoonlijk levert de band een gevarieerd en verzorgd album af: 11 originele tracks, een mix van akoestische en elektrische sferen, sterke melodieën met subtiele arrangementen. Met “Phoenix” begint Machiavel aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis. 

Mis dit uitzonderlijke concert niet, dat belooft het vuur van de Belgische rock te doen oplaaien! Afspraak op 10 november 2024 in Wex in Marche-en-Famenne. 

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief


Mobile menu background

Tickets